Ouderavond: Communiceren met pubers 17-12-2019

Leer communiceren met pubers op de interactieve ouderavond van PlayBack op
donderdag 19 maart 2020!

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende zoon of dochter als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wil graag dat je kind zélf bedenkt wat goed voor hem of haar is. Maar hoe kun je hier als ouder ij helpen? Tijdens de ouderavond In Gesprek staat communiceren met pubers centraal.

Twee acteurs en een gespreksleider schetsen via korte scènes een confronterend en herkenbaar beeld hoe het er bij veel gezinnen thuis aan toegaat. ‘Terugspeeltheater’, een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind, zorgt voor de nodige humor en interactie.

De ouderavond is voor alle ouders van onze school, op donderdag 19 maart 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Mail naar ouderraad@veurslyceum.nl om je in te schrijven.

Bekijk de trailer van theatergroep PlayBack om alvast een goede indruk te krijgen.