Startsein Open Dagen Leidschendam-Voorburg 9-1-2020

Op donderdag 9 januari overhandigden brugklasleerlingen Valentijn Borsboom en Lonneke Koole
van het Veurs Lyceum de zogenaamde Brugzak aan wethouder Onderwijs, Juliette Bouw. Alle scholen voor voortgezet onderwijs in Leidschendam-Voorburg delen middels de Brugzak hun informatiefolder voor leerlingen uit groep 8. Alle leerlingen die dit schooljaar in groep 8 zitten, ontvangen de Brugzak op hun basisschool.

In de maand januari bezoeken leerlingen uit groep 8 - en veelal ook uit groep 7- de scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeente. In februari kiezen leerlingen uit groep 8 dan op welke school ze zich willen inschrijven. Een spannende tijd voor ouders en leerlingen!

Graag tot ziens op de open dag van het Veurs Lyceum op zaterdag 25 januari.

Op de foto v.l.n.r.: Wethouder Onderwijs Juliette Bouw, Valentijn Borsboom, Lonneke Koole en Charlotte van Thiel-Tuininga (rector Veurs Lyceum)