Betalen met Daalder App 17-6-2015

Vanaf 15 juni j.l. vindt er op het Veurs Lyceum  een proef plaats waarbij scholieren via hun mobiele telefoon bij de schoolkantine kunnen betalen. Het Veurs Lyceum is daarmee de eerste school waar je met je smartphone kunt betalen. De proef wordt uitgevoerd door de mobiele betaaldienst Daalder in samenwerking met Van Leeuwen Catering die ruim 90 schoolkantines exploiteert in de regio Haaglanden. Als de pilot slaagt, willen Van Leeuwen Catering en Daalder mobiel betalen ook beschikbaar maken voor de overige scholen uit het portfolio van de Leidse cateraar. In totaal worden er dan zo’n 70.000 scholieren bereikt in Nederland.

Met Daalder kunnen leerlingen gemakkelijk betalen voor hun lunch of tussendoortje. Gebruikers zetten eerst geld op hun Daalder e-wallet. Vervolgens kan er betaald worden met de telefoon.
De scholieren van Veurs Lyceum zijn heel techsavy en doen al alles via hun mobieltje, dus ermee betalen ook. Het is prettig dat ouders met Daalder het saldo van hun kinderen kunnen bijvullen en daardoor continue inzicht hebben in hun bestedingsgedrag. Zo biedt mobiel betalen voordeel voor zowel de kinderen als de ouders.

Betalen met de Daalder-app is veilig. Daalderbetalingen staan onder toezicht van de Nederlandse Bank. Euro’s op je Daalder Account kun je nooit verliezen. Als je je mobiele telefoon kwijtraakt, blijven je Euro's veilig bewaard in het systeem.