Studio Aalsmeer 20-4-2015

De leerlingen van de talentstroom Kunst & Media werden enthousiast ontvangen door oud-Veursleerling April Darby. April is nu in Brooklyn Nights, een dinnershow van Frans Wentink in de studio's in Aalsmeer, te zien. Ze heeft al heel wat bijzondere rollen op haar naam staan zoals o.a. understudy van de rol Delores in 'Sister Act'; leadzangeres bij 'Soul Sisters', ze werd vierde bij American Idol en hoopt in de toekomst haar eigen muziek uit te brengen. Ze vertelde onze leerlingen dat ze nog altijd met veel plezier terugdenkt aan de tijd dat ze op het Veurs Lyceum zat, ze vond het een fijne en ongecompliceerde tijd.

Binnen het thema Individu, dat deze periode centraal staat in de lessen tkm, stelden de leerlingen haar  geïnteresseerd vragen over de keuzes die April in haar leven heeft gemaakt om te komen waar ze nu is. Het was erg inspirerend en overweldigend om haar op het podium met het grootste LCD-scherm van Nederland te zien en haar prachtige en krachtige stem te horen.