Met de Spanjaarden naar Amsterdam 9-4-2014

Op dinsdag 8 april gingen de leerlingen uit vwo-4 met de Spanjaarden naar Amsterdam. Op de foto kun je delen zien van drie musea die te vinden zijn op het Museumplein: Op de voorgrond links het Stedelijk Museum, achter de leerlingen rechts het Van Gogh Museum en op de achtergrond het Rijksmuseum. Dit laatste museum hebben we met z'n allen bezocht. De leerlingen kregen een rondleiding in kleine groepen waardoor er door de gidsen veel vragen gesteld konden worden. Het was erg leuk om te zien dat onze leerlingen best veel goede antwoorden wisten te geven.

Na het museumbezoek liepen we naar de Dam over de bekende grachten en kregen een goede indruk van het bruisende leven in deze grote stad met veel fietsen, toeristen en winkels. Al met al een geslaagde dag.

Klik op de foto voor een grotere versie.