Ouders van pubers 7-3-2014

Het Centrum Jeugd en Gezin Den Haag organiseert in samenwerking met Theatergroep Playback drie GRATIS theatervoorstellingen voor ouders van pubers op 2, 8 en 10 april.

Een puber in huis betekent leven in de brouwerij! Als kinderen gaan puberen verandert hun gedrag.
Vrienden, uitgaan en sociale contacten op internet krijgen prioriteit. Ook gaan ze steeds meer hun eigen weg en willen ze erg graag zelfstandig zijn. Zo wordt de leefwereld van kinderen in de puberteit steeds meer verboden terrein voor ouders.

Hoe kun je als ouder in gesprek gaan met je puber en zorg je ervoor dat je aansluiting houdt bij de leefwereld van je zoon of dochter?

Drie levendige en herkenbare avonden met vaart en humor waarin je als ouder kan meedenken, meepraten en meelachen!

Waar en wanneer?

De theatervoorstellingen vinden plaats op de volgende data en locaties:

– pubers en geld
Woensdag 2 april van 20.00-21.30 uur op het Montaigne Lyceum (Ypenburg)

In gesprek
– pubers en privacy
Dinsdag 8 april van 19.00-20.30 uur op De Einder (Centrum)

– pubers en internet
Donderdag 10 april van 20.00-21.30 uur op het Segbroek College (Segbroek)

Reserveren/meer info