U bent hier:   Onze school > Nieuwsarchief
  |  Inloggen

Article Details


Valentijnsfeest 14-2-2014

Vrijdag 14 februari om 20:00 uur gingen de deuren open voor het 2014 Valentijnsfeest. In de voorverkoop waren niet alleen kaarten verkocht, maar ook vele cadeautjes voor de geliefden van stille aanbidders.
 
Al vrij snel na het sluiten van de deuren stond iedereen op de dansvloer door de muziek die door (voor ons nieuwe DJ's) werd gedraaid. Vanaf 9 uur kon bij de bar worden geïnformeerd of er wellicht een presentje van een stille aanbidder lag.
 
Hier en daar zag je ook heel stilletjes een enkel stelletje zitten. De hele avond door wisten de DJ's de dansvloer goed gevuld te houden. Zo af en toe gingen de dansers even snel naar de bar voor een verfrissing. Als speciaal hapje waren er lieflijk roze versierde cupcakes. Aan het eind van de avond stond bij de uitgang voor alle aanwezigen nog een roos te wachten als afsluiting van deze zeer geslaagde Valentijn op het Veurs Lyceum.

Een leuk detail is dat we van ouders (uit de ouderraad) ondersteuning hebben gehad bij de surveillance. Eén van de moeders vertelde dat het haar een nieuw en interessant inzicht gaf in het schoolgebeuren. Wilt u deze ervaring ook meemaken, meld u aan bij de Activiteiten Commissie door een mailtje te sturen naar: AC@veurslyceum.nl.
 

Terug